Halime Hatun Anaokulu

Vizyon: Kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşımcı, karşılaştığı sorunların üstesinden gelebilen, karar verebilen, sürekli öğrenen, sorumluluk sahibi, hoşgörülü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmaktır.

Misyon: Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye karşı ilgi uyandırmak, öğrencilerimizin becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, bunun yanı sıra kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 07.30 12.30 Öğlen: 12.30 17.30
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karakopruhalimehatunao.meb.k12.tr

Adres - AKBAYIR MAH. 1003 SK. B BLOK SİTESİ HALİME HATUN ANAOKULU NO 1B KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Akbayır Mahallesi

Ulaşım Belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şanlıurfa´nın merkez ilçelerinden Karaköprü´de bulunmaktadır.